Tips til å få flere lesere på bloggen din:)

•Oppdater jevnlig

Noe av det viktigste du kan gjøre som en blogger er å ha jevnlige oppdateringer. Jeg anbefaler minst 1 innlegg hver andre dag. 1 innlegg om dagen er ideelt.

•Sett pris på leserne dine!

Sett virkelig pris på leserene dine. Her går MANGE i fellen! Det spiller ikke noen rolle om du har 10 eller 10 000 besøkende hver dag. Det at et menneske tar seg tid i hverdagen sin til å stikke innom akkurat siden din er noe du må virkelig sette pris på. Elsk leserene dine og dine lesere vil elske deg og svar de du kan på kommentarer :)

•Les andre sine blogger

Man blir ikke en bra blogger uten å virkelig skjønne hva blogging er, hva folk liker med det og ikke minst hva du selv liker ved det. Hvis man leser mange blogger selv er det lettere å finne inspirasjon og ikke minst forstå hva som får folk til å legge igjen en kommentar og komme tilbake.

•Kommenter bra blogginnlegg hos andre

Dette nevnes ofte i sammenhenger når man skal få flere besøkende.Du skal fokusere på å kommentere innlegg du liker og har meninger om.Liker folk kommentaren din vil de klikke seg inn å besøke bloggen din. På denne måten er det større sjans for at de faktisk vil like bloggen din også. Siden kommentaren din har forbredt dem på hva som vil møte dem.

•Bruk Facebook aktivt

Facebook er et perfekt sted for å promotere bloggen din. Selv kommer over 30% av trafikken min fra facebook hver eneste dag. Hver gang du har lagt et nytt innlegg oppdaterer du facebook statusen din med overskrift og link til innlegget. På denne måten dukker du opp i mini feeden og alle vennene dine, som allerede er interessert i livet ditt, kan velge om de vil ta turen innom bloggen.

•Bruk twitter aktivt

Twitter fungerer på mange måter på lik linje som facebook.

• Fokuser på innhold, ikke inntekt

Alt for mange som får mange lesere begynner med en gang å skape seg forhold til reklamer for det ene og det andre. Mange mister seg selv helt og plutselig står de der med kun reklameinnlegg og besøkstallene stuper til bunns igjen. Da er det en hard vei oppover igjen. HVIS man skal reklamere for noe er helt klart måten å skrive det som redaksjonelle artikler hvor du forteller leserene dine at du får betalt for dette innlegget. Du burde også aldri omtale produkter og tjenester som du ikke står for. Din troverdighet er det viktigste du har ovenfor dine besøkende.

Alle under 4-5 tusen besøkende om dagen burde heller ikke bruke særlig mye tid på reklamer da det er såpass få penger å hente i forhold til hva du utsetter dine lesere for.

•Kommuniser med andre bloggere

Nettverk. Bloggnettverk. Snakk med dine medbloggere! Sosialiser dere.. Enten på nettet eller in real life. Hjelp hverandre til å få flere lesere ved å bytte litt på dem. Del hverandres blogg innlegg og fortell om bloggere du liker osv.. Folk vil sette pris på det og sjansen for at de gir deg litt link love tilbake er stor.

Ha en fin dag :D

-Mariele

##blogg##tips##til##lesere##håper##får##fler##selv##hehe##blogger##ikke##lett##skriver##jente##bergen##rosa##gøy##innlegg##likes##link##del##

6 kommentarer

Jesus 4 a Reason

30.03.2016 kl.03:18

Dette var et bra innlegg:-)<3 ønsker deg en god natt fine deg <3:-)

// Benedicte

Driftefrue

08.04.2016 kl.15:06

Takk for det fine deg:)

beinsync

30.03.2016 kl.06:40

Enig, fin artikkel - tok med meg et tips :)!

Ønsker deg en god dag :)

Driftefrue

08.04.2016 kl.15:06

Takk for det:)

facelessfashiion

30.03.2016 kl.09:12

Så gode tips :)

Driftefrue

08.04.2016 kl.15:06

Takk for det:D

Skriv en ny kommentar

Driftefrue

Driftefrue

24, Bergen

Eg heter Mariele, er 23 år fra Bergen, men bor rett uten for Bergen sammen med kjæreste og Samboer Thomas<3 Eg går på skole, jobber på Only og danser sammen med venninne på fritiden. Har tenkt å prøve meg på å blogge fordi det virker artig, og synes det er kult og morsomt å kalle seg etter det mannen driver med, for eksempel komikerfrue og fotballfrue og har da bestemt meg for å kalle meg Driftefrue siden mannen min skal begynne med det og det blir veldig spennende og skal skrive om livet og forskjellig ting:) Elsker å reise, shopping, sminke, fine biler, danse og være masse med typen og venninner:)

Kategorier

Arkiv

hits